Eli minun huoneeni. 

Lippu sekä hattu ovat kirpparilöytöjä. Ja rakastan molempia ^^ Patja sängyn alla on vieraita varten.

Yöpöydältäni löytyy tällaisia tavaroita. Ihan alakulmassa piilossa herätyskello ja käsirasva. Oikealla Raamattu ja muuta pientä uskonnollista kirjallisuutta aamuun ja iltaan toivoa tuomaan, oikealla kortti jonka sain pyhäkoulutyöstä ja nuo... öh, silmälaput? Joka tapauksessa, en osaa nukkua näin kesällä ilman niitä, liian valoisaa.

Ja tässä nurkkauksessa vietän ihan liian paljon elämästäni. Verhot ovat liian pitkät, radio lattialla käytännönsyistä ja tuuletin ihan uusi, ihana kapistus.

Ja vielä lähempää. Koneeni on muuten nimeltään Alfred, yhden sisäpiirivitsin riparilta mukaan, rippilahjaksi kun sen sain. Kynäpurkki ja hiirimatto molemmat Muumeja. <3

Tämä ei mahtunut mihinkään kunnon laajempaan kuvaan, mutta tahdoin sanoa siitäkin jotakin. Mutta se on pieni tuuletusikkunani aivan tietokoneen viereisellä, samalla kuin kirjahylly, seinällä. Puhaltaa tuore ilma niskaan aina koneella istuessa.

Ja ylitse pursuava kirjahyllyni. Tarvitsisin toisen... Alakaappikin on ovien takana ahdettu täyteen kirjoja. Ja kaapin päälle on myös tilan puutteessa sijoitettu puolet posliininukeistani. Tosin sielläkin on nyt täyttä, seuraavalle ei ole enää tilaa missään. ='D Ja tuo ovi aukeaa parvekkeelleni.

Ja kirjahyllyn tietokoneen puoleiselta sivustalta löytyy lehdestä leikattuja sarjakuvastrippejä, joiden olen tuntunut osuvan täydellisesti kuin omaan elämääni.

Parvekkeeni. Kukka on, ihme kyllä, sinnitellyt hengissä huhtikuusta asti. Minä kun en ole mikään viherpeukalo.

Ja kun katsoo alas parvekkeelta meidän pihallemme, näkymä on tällainen. Eilen saksan lippuni roikkui parvekkeen kaiteelta shokeeraamassa naapureita. X)

Lopuksi vielä vaatekaappini. Kyllä, peiliovet! =)

 

Ja nyt olette nähneet, millaisessa tilassa punkkaan. ;)