Minähän olen jopa alkanut merkkailemaan tänne jotain silloin tällöin. No, parannus on aina hyvästä. Vaikkei nytkään ole oikeasti mitään erityistä sanottavaa.

Jo jonkin aikaa olen kärsinyt pahasta Disney-kuumeesta. Olen katsonut Disneyn vanhoja leffoja, kuunnellut biisejä eri kielillä ja soittanut niitä pianolla jne. Nimenomaan vanhoja, sillä uudet ovat... no, roskaa. Disney on menettänyt taikansa - mutta eipä siellä enää ole niitä vanhoja tekijöitäkään. Tosin en yhtään pidä tietokonetekniikastakaan, vanhanaikainen tyyli on yksinkertaisesti kauniimpaa.

Eilen katsottu Tuhkimo kaksi kertaa putkeen, viimeisimpänä juuri äskettäin Dumbo. Ja totesin, etten pystynyt enää katsomaan sitä ilman että nieleskelin koko ajan kyyneleitä, liian kaunis elokuva. Pienenä se oli vain viihdettä... X) Pikkusisko ihmetteli, miksei Dumbo äiteineen puhu mitään, mutta juuri se mykkyys ja silkoilla liikkeillä ja ilmeillä ilmaistavat tunteet tekevät koko hommasta niin ihanan. Jotain liian kaunista.

Ja kevennys. Dumbo oli humalassa, köhköh.

Kirjoitusinspis on kadonnut johonkin. Tai no, välillä tulee mieleen kohtauksia (kuvia itse asiassa) jotka haluaisin kirjottaa, ihan vaikka vain jonain pikku pätkänä jos mitään kunnollista ei synny, mutta ei siitäkään tule mitään ei. Ja joillain asioilla alkaa olla jo kiire! Saa nyt nähdä mitä tästäkin seuraa...

Tasan viikon päästä olen SAKSASSA! En malta odottaa! Kulu aika nopeammin... Saksaansaksaansaksaansaksaan...

Olen muuttumassa ötökäksi, ääk! Ne eivät ole btw omat lasini, enkä niillä näkisikään mitään kun silmälaseissa kuljen eikä noissa serkkuni aurinkolaseissa tätä palvelua ole.

Näissä tunnelmissa, tämä ötökkä toivottaa hyvät jatkot. ^^