Vuosi 2011 oli tosi ihana suurimmaksi osaksi, varsinkin loppupuolelta. Opin tosin paljon itsestäni ja toisista, ylipäätään löysin uudelleen itseluottamukseni ainakin osaksi; kasvoin henkisesti; opin hymyilemään oikeasti ja minusta tuli hyperpositiivinen; ylipäätään muutin koko elämänasennettani; itkinkin kerran tai pari ja ylipäätään opin uudestaan miten itketään ja tiedän nyt että sekin on mahdollista minulle; nauroin aivan mahtavan paljon; tutustuin aivan ÜBERMAHTAVIIN ihmisiin niin coneissa kuin koulussakin; sain takaisin ihmissuhteita jotka luulin jo kokonaan rikkoneeni; päätin peruskoulun koulun parhaalla totarilla; aloitin lukion ihan parhaiden ihmisten kanssa; ihastuin; särjin sydämenikin; kaipasin ihmisiä aivan tajuttoman paljon; vietin elämäni hauskimpia päiviä; myös aloin vihata joitakin tapauksia; biletin ja tanssin ja totesin että alkoholi maistuu ihan p*skalta mutta se ei haittaa; addiktoiduin cokikseen; kävin matkustelemassa Saksassa; hain ja pääsin Saksaan vaihtoon; minä käsitöitä vihaava ihminen opettelin ompelemaan ja aloitin siinä sivussa cossauksen; hakkasin konetta ja turhauduin ja purin itseäni kirjoittamiseen ja raapustin ficcejä ja sain kaikenlaista palautetta ja toivottavasti ainakin pikkuhiukkasen kehityin kirjoittamisessa; ja vielä paljonpaljonpaljon kaikkea ihanaa ja vähän surullisiakin juttuja.

Vuosi 2012, ole yhtä hyvä - ei aina vain parempi kuin 2011! <3

Tästä vuodesta tulee eniten mieleen Jemin biisi Finally woken. :)))

I've got a big smile
I have a view of the sun
Right over the sea
And now I can feel
Life is flowing through me
You see I've finally woken
From a long sleep
'Cause I now believe
I have the power in me


Se keijupölysade on raketti. Ikkunan läpi. Uskokaa tai älkää.

 Niin se vuosi vaihtui. Sekoilun merkeissä. Piti alun perin lähteä kavereiden kanssa tuntemattomaan kohteeseen ryyppäämään itseni penkin alle, mutta päätin sittenkin olla tylsä ja jäädä kotiin. Joten pirautin Emmin tänne seuraksi. Oli tosi kiva vuodenvaihde täällä Emmin kanssa. :))) Juotiin muutama pullo cokista, napsittiin suklaakonvehteja, syötiin kolmen ruokalajin ateria koska sukulaisiakin oli kylässä ja siksi tarjoilut, häröiltiin ja traumatisoitiin taas ihmisiä. (”Seksuaalisuus ei ole adjektiivi.”) Ja naurettiin ihan liikaa, minkä takia Emmi sai historiallisesti cokikset tulemaan minulta nenästä. Lattiakin oli ihan kuolassa.


Mystinen kuva ikkunan heijastuksesta.

Jostain syystä Kae joutui taas tulilinjalle. On se jännä. Raukkaparka ei varmaan koskaan selviä näistä traumoista. Keksiäkin yritettiin saada puhumaan ja hänelle traumoja, mutta tehtävä taisi epäonnistua. :( Anyway, aika meni kuin siivillä ja jeiij! :D 
 
Kuusi on neljä metriä ja risat. x)
 
Okei ja aikaisemmin meni jo joulukin enkä koskaan jaksanut kirjoittaa siitä mitään. Enkä jaksa nytkään. Sain pikkuisen lahjoja, kaikki tosi hyödyllisiä ja kivoja ja muuten joulu meni normisti vaikka sitä ensimmäistä kertaa tässä uudessa talossa vietettiinkin.
 
Okei, tässä ollaan Hesessä pirtelöimässä. Ivve ja joku öö... ^^''
 
Ja olin loppuviikosta muutaman päivän sukulaisilla Kouvolassa. Ja pidettiin siellä perjantaina mafioosojen lounaspalaveri Subissa (Aino kolme wee syö ja tiputtaa kaikki tomaatit rinnuksille) Ivven kanssa ja tapasin muutamaa muutakin ihanaa ihmistä, vaikka ennakkoon olivatkin ihan tuntemattomia. Oli tosi kivaa taas. :))) Lampaan poikaset ja kaikki.
 
Limsatorni. Jolla on käärepaperihame. :D
 
Ja KAKSI VIIKKOA Frostiin, herranjumala. Kahden viikon päästä se alkaa olemaan melkein ohi, itse asiassa. Ja kuka yrittää vielä vääntää uutta cossia tässä vaiheessa. Saa nähdä onnistuuko. =’’D
 
Eli on ollut tähän mennessä ihan besti joululoma. Nyt pitäisi alkaa tekemään koulujuttuja, joita näin lomaksi annettiin ihan sen mukaan. Essee historiasta, kirjoitelmat saksaksi ja ruotsiksi, parit sanikset, pari dekkaria jotka pitäisi lukea... Yaay. Ehtisi vielä ompelemaankin. 
 
Mutta nyt HYVÄÄ UUTTA VUOTTA, murupullat! :)))

No more champagne
And the fireworks are through
Here we are, me and you
Feeling lost and feeling blue
It's the end of the party
And the morning seems so grey
So unlike yesterday
Now's the time for us to say

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I