”Hei, eiks toi mies näytä ihan Ainolta?”
”Eikä! En mie näytä yhtään mieheltä!”
”…En olis siitä niin varma.”
”Äää!” 

 
Ilmainen vinkki: ÄLKÄÄ alkako pesemään hiuksianne lavuaarissa kahden aikaan yöllä. Varsinkaan jos ne ovat näin vallattoman pitkät. Se ei ole kovin mukavaa eikä oikein inhimillistäkään. Masokisteille tosin voisin suositella?
 
 
Tänään taas aika normi päivä. Alkoi kahdeksalta, väsytti aivan luvattoman paljon ja neljään asti siellä kökittiin. Tosin välissä hyppäri, jolloin käytiin parin kaverin kanssa juomassa cokista kahvilassa ja juoruamassa ihmisistä. Tuntuu, että sain pari ihmissuhdetta samalla virkoamaan taas vähän paremmin henkiin. =)
 
Koulun jälkeen ei ollut kivaa. =( Yksi ystävä ei ottanut kyytiin, joten ajattelin mennä bussilla (okei, kaksi kilometriä, olen surullisen laiska!) koska laukku painoi aivan luvattoman paljon yhden ystävän palautettua parit pianokirjat, joita olen karhunnut jo kaksi viikkoa puolen vuoden lainasta takaisin.
Lopputulos: Odotan kaksikymmentä minuuttia sitä typerää bussia, vaikken ole edes varma onko minulla tarpeeksi rahaa matkaan. Sitten kun se lopulta tulee ja lähden kävelemään oville päin ihan rauhassa, ne pamahtavat lähes nenän edestä kiinni ja bussi vain lähtee kaasuttamaan tiehensä! En voi vieläkään uskoa sitä! o__o Ilmeeni oli kyllä siinä vaiheessa varmasti aika hilpeän näköinen.
Mikäs siinä sitten, en vieläkään taipunut raahaamaan laukkua perässäni kotiin, koska hädintuskin jaksoin sen olemattomalla haballani kantaa muutaman sata metriä bussipysäkille, joten soitin äiskälle. Ja menin pienen odottelun jälkeen äidin kyydillä kotio. Ottaa edelleen päähän. No, enpä ole vielä kertaakaan tänä syksynä tuhlannut rahaa bussiin enkä vieläkään sitä päässyt tekemään. Jos tässä jotain positiivista olisi vaikka sitten siinä rahansäästössä. Ärrinmurrin murr.
 
 
Psykan opettaja taas huomenna jossakin. Kotiin enemmän tekemistä, mutta toisaalta ei haittaa, kun sen ansiosta tunti peruttu ja kahdeksan sijaan menen kouluun puoli kymmeneen. Kun neljään asti siellä kuitenkin saa taas tiiviisti istua. Ja kokeidenpalautuspäivä huomenissa myös, saa nyt sitten nähdä miten meni. Muutenkin ehkä lisään myöhemmin pari huomiota koeviikosta, vaikka sitten kun on numerot saatu selville. Tosin ruotsin koe saatiin poikkeuksellisesti jo aiemmin ja uskonnon koe vasta perjantaina, koska tuo psykologian opettaja joka myös uskonnon kurssin piti, ei ole paikalla kokeita antamassa. Odotan jännityksellä.
 
Ja huomenna myös ystävien kanssa illalla elokuviin! =)
 
Viime kevään peruskoulun päättötodistus. Tähän en enää koskaan yllä, mutta on se vaan ihan mukava. =''D