Eipä olekaan tullut kirjoitettua hetkeen, puuh. Hirveän paljon mennyt sellaista, mistä oli tarkoitus kirjoittaa, mutten sitten viitsinyt/ehtinyt ja nyt en enää edes muista mitä on tapahtunut. =’D
 
Isoveljellä oli ylioppilasjuhlat. Pyörin sitten tässä mekossa koko päivän tarjoilemassa shampanjaa ja rikkomassa kalliita laseja. Valkoiset korkkarit vain puuttuvat jaloista. :)))
 
Koulussa riittää puuhaa liiaksi asti vaikka joululomaan on enää viikko aikaa. Oi, lukio~ Ensi viikolle äidinkielen kuva-analyysi iPadilla ja keskiviikkona (eli viimeisenä koulupäivänä) vielä kielikoe. Toisaalta, lomaan tosiaan on enää viikko, joten eiköhän tässä jotenkin elä.  
Tuntuu, että otan koulun liian rennosti. Tai no, en minä ole siitä murehtinut koko syksynä, mutta nyt kun koulusta saatiin iPadit niin tuntiopiskeluni on pudonnut tasolle 0 %. Räplään vain facebookissa tai luen ficcejä... Surullista on, etten opi mitään, ja varsinkin joka ikinen fysiikan kotitehtävä on ollut silkkaa hepreaa. Pitäisi tarttua itseään niskasta kiinni ja edes vähän kuunnella. Toisaalta ei vain jaksa. Kyllä se joululoma tulee tarpeeseen.
 
Aino näyttää tässä järkyttävääkin järkyttävämmältä. Onneksi sentään Constantin edustaa! ;))
 
Niin ja iPadeista vielä sen verran, että valikoiduin upeaan ryhmään, joka harvoina valittuina sai iPadit ilmaiseksi käyttöönsä kahden jakson ajaksi. Lopulta ne pitää palauttaa, mutta 14 viikkoa on ihan mukavasti. Tutkimuksen tarkoituksena on siis selvittää miten tabletteja voidaan hyödyntää opetuksessa (nykyaikaa, eikä vain esihistoriallista kynää ja paperia) ja miten opiskelijat sitten käyttävät niitä vapaa-ajallakin. Täytyy sanoa, että ihan kivahan tuo iPadi on ja mieluummin se kuin ei mitään, mutta se häiritsee aivan suunnattomasti opiskelua. Koulussa tunneilla, kuten jo aiemmin sanoin, istun vain netissä.
Joka tapauksessa, ristin oman lapseni Constantiniksi. Voi tulla tuskaa kun se keväällä pitää palauttaa, olen kiintynyt muruun jo ihan liikaa. X)
Jotain randomia materiaalia hankkeesta löytyy koululehden sivuilta. Jotenkin olen tunkenut itseni molempiin, videossa toimittajana selittämässä ja tekstin kirjoitin. Molemmat hirveissä ”ei pysty”-fiiliksissä. 
 
 
Emmi oli täällä viime viikonloppuna yötä. Räätälöitiin Emmin Amerikka-cossia suurella työllä ja tuskalla kasaan, ja katsottiin Kaksin karkuteillä. Niin ja sekoiltiin ja vedettiin limsaa muuten vain, muun muassa häiriköitiin Kaea julmasti mesessä. Juttujen taso taisi olla aika tähtitieteellisissä atmosfääreissä, en halua edes muistella koska häpeä... =’’D Niin ja napsittiin sitten Emmin kanssa reippahasti kuviakin sunnuntain puolella cosseissa sitten. Oli tosi kivaa. =) Ja sainpas Emminkin innostumaan kunnolla cosseista (kun kerran saa päälle niin haluaisi aina vaan cossata jotakin) ja voidaan sitten hehkuttaa Frostia jo etukäteen. ^^’’
 
 
Ja Frostista puheen ollen, päätin kokeilla josko saisin kuukaudessa Chibitalia-cossin tehtyä. Jos en saa, pidän yksinkertaisesti samaa vanhaa koko viikonlopun, mutta jos valmistuu ajoissa niin aina parempi. Peruukki on vain hieman kysymysmerkki nyt, mutta ehkä jotain keksin... Varoitusaika on vähän lyhyt, niin ulkomailta tilaaminen on vähän arveluttavaa koska aika tulee vastaan eikä hiuspehko sitten välttämättä ehtisi tänne ajoissa... No, ehkä ostan Suomesta ja sitten vaikka värjään/parturoin peruukin, koska mitään suoraan sopivaa ei löydy. :)
 
 
 
Loppujenlopuksi, haluaisin vain yhden lepopäivän, jolloin yhtään kukaan ei valittaisi yhtään mistään vaan maailma olisi sateenkaaria ja hattaraa ja pinkkejä poneja ja kaikki olisivat iloisia. Vähän kuin minun pääni sisällä. :)