Iltaa.
 
Kiirettä pukkaa. Koulu alkoi maanantaina ja siitä asti joka päivä hurjasti työtä (ihan vaan koska olin laiska, enkä tehnyt mitään joululomalla niin kuin fiksut ihmiset) ja huomiseksikin pitäisi olla kirjoitettuna saksan kirjoitelma ja ruotsin sanat sanikseen luettuna ja… heikolta näyttääpi. Ja maanantaina äikästä taidekuvan analyysi. Mutta saa nähdä milloin sen kirjoitan, koska ennen sunnuntai-iltaa ei aikaa ole, koska… 
 
Frostii~ ! ♥ 
 
Se siis onpi viikonloppuna. Tuli taas yhtä aikaa hirveän hitaasti ja kuitenkin aivan yllättäen, nopeasti eteen. Vastahan syyskuu meni ja Traconi ja en edes jaksanut vielä ajatella paljoa tammikuuta… Ja sitten se yhtäkkiä on taas edessä ja tulossa ja iih! Jännityttää. Sellain on vaan ihana mennä, en missään nimessä väliin jättäisi, näen taas porukkaa ja ihihi. En oikein tosin tiedä mitä odottaa, tosin nyt taas oikeasti odotan jotain, että tulee olemaan tosi kivaa, kun viimeksi ennen Traconia minulla ei ollut aavistustakaan millainen päiväni tulee olemaan. Ei kyllä oikeasti nytkään... u__u Jännittää silti. Hirveästi. En uskalla mennä.
 
Ja olen tätä myötä myös vieroitettu netistä koko viikonlopuksi. Tulen kärsimään kun en näe mitä täällä tapahtuu koko viikonloppuna. =’’D
 
Tämä on nyt jo viimeinen posti ennen Frostia, koska huomenna lähdetään illalla Niitin kyydillä kohti Lahtea. Kiva kun pääsee koulusta neljältä ja kuudelta pitäisi jo lähteä ja siinä välissä sitten vielä syödä ja käydä suihkussa ja kaikkea... Näyttää pahasti siltä, että pakkaaminenkin menee huomiselle, koska ei siitä tule taas mitään. Ärrh. Huomenna siis iltasella kohti Lahtea, siellä Niitin ja tämän isosiskon kanssa heidän mummolleen yöksi, lauantaina Sibeliustalolle, yötä taas mummolla ja sunnuntaina Sibeliustalolle taas ja sitten kotio. Hauskaa kun oikeasti pääsisin huomenna kahdelta koulusta, mutta koska ennen joulua yksi hissan tunti oli peruttu, niin se pidetään huomenna = historian kaksoistunti = kaksi ja puoli tuntia putkeen historiaa. o__o Joku toinen päivä olisi ollut parempi. Nyt vain sen takia kiirekiirekiire. 
 
Ja sain vihdoin Chibitalia-cossinikin valmiiksi tänään ostettujen sukkahousujen myötä! Tämä Aino-meininki taas päällä; cossi valmistuu perinteiseen tapaan viimeisenä mahdollisena päivänä. =’’D Näin aina. No, onpahan valmis. Vaikka se feilaakin enemmän tai vähemmän, olen joihinkin juttuihin tosi tyytymätön. Aika moniin, itse asiassa. =/ No jos se nyt yhden päivän menisi, ainakin saan toivoa. x3 Cossin sitten varmaan lauantain Chibitaliaa ja sunnuntaina vanhaan tapaan Romanoa. :))) 
 
Eipä sitten kummempaa. Pitäisi palata koulujuttujen pariin. Ja kyllä, nukkuminen on edelleen yliarvostettua.
 
Hihihii jännäjännäjännä alkaa pikku hiljaa nyt kyllä iskeä. Mutta ihan positiivinen fiilis, varmasti tulee tosi kiva viikonloppu. :3 Kaikkea tyhmää jo suunnitteilla. Niistä sitten kun homma on jo ohi. x3 Siiheksi siis.
 
Tärähtänyt, mutta ei teillä nyt olekaan mitään pakkoa nähdä naamaani tarkkaan... x)