Mömmöm koeviikko alkaa viikonlopun jälkeen. 

Ihana viikko-ohjelmani näyttää vain näin helpolta:
Ma: italian koe, musiikin koe
Ti: psykologian koe
Ke: -
To: bilsan koe, äikän koe
Pe: äikän esseekoe
Ma: enkun koe
 
Eli ihan liikaa. ;___; Ainakaan jos ei ole lukenut yhtään, paitsi vähän psykaa. No mutta kyllähän minä jaksan lukea yhdessä päivässä kahdensadan sivun kirjan! Eikö vain?
…Pakko jaksaa. Lupaan jo nyt jossain vaiheessa viikkoa kuolla stressistä.
 
Mutta koeviikon jälkeen vuorossa on kaksi (vaiko peräti kolme, kuulin vahvistamattoman huhun että torstaikin olisi opettajien kokouksen takia kokonaan vapaa) vapaapäivää! Ja saan lapseni, eli iPadin, jotka saadaan kahden jakson ajaksi omaan ja koulukäyttöön, koska luokka osallistuu johonkin projektiin sillä tavoin. Käy minulle! Vaikken koskaan oppisikaan käyttämään uutta lastani. =’’D Ja sen jälkeen seuraava koeviikko on vasta joskus ensi vuoden puolella. Ja joulu lähestyy, joten aion keskittyä vain siihen ja lomailuun ja nauttia elämästäni. Joten saisivat olla jo kokeet ja ennen kaikkea niiden vaatima luku-urakka ohi. : )
 
 
Ja vihdoinkin sain kirjoitettua jotain oikeaa koulun lehteen! Tässä Lyskari uteliaille ihmisille. Taitaa minunkin kuva siellä jonkun jutun yhteydessä olla, mutta siinä olen juuri tullut ulkoa sateesta ja hiukseni näyttävät ihan räjähtäneiltä. X)
 
Ainiin ja en ole tainnut muistaa mainita, mutta tosiaan jokunen aika sitten postilootaan tipahtivat paperit YFUlta. Ja niissä kauniisti luki, että minut on hyväksytty lukuvuodeksi 2012–2013 SAKSAAN! :D Vahvistusmaksu on jo maksettu, eli sitä ei voi enää peruuttaa - tai peruuttaessa ei ainakaan saa sitä kuudensadan euron vahvistusta takaisin. Nyt pitäisi täyttää järkyttävä määrä enkkupapereita, mutta aion tehdä sen vasta koeviikon jälkeen, nyt ei ehdi ajatella niitä. Ja pitäisi varata ajat hammaslääkärille ja lääkärille. En ikinä tule pääsemään hammaslääkärin tarkastuksesta läpi; hampaani ovat reikäjuustoa ja limsan syövyttämät + neljä viisaudenhammasta, jotka ilkeä hammaslääkäri haluaa varmasti repiä pois. u__u
Teen tälle vaihtoasialle varmasti ihan oman bloginkin bloggerin puolelle kunhan vain saan aikaisiksi joskus. Ehkä sitten taas koeviikon jälkeen… ;)
 
Palaan lueskelemaan kokeisiin, heissulivei taas hetkeksi, muruset~
 

Talvi lähestyy~ ! :)