Vain yksi hieno päivä jälleen. =)

 
Aamulla biologian tunnilla väsytti aivan julmetun paljon. En muista koko tunnista yhtään mitään, koko keskittymiskykyni meni vain siihen, että en nukahtanut. Silmät menivät jatkuvasti ihan väkisin kiinni. Joitain keinoja koettaa(!) pysyä hereillä: piirrä vihkoon, kirjoita vihkoon saksankielisiä runoja, anna Kaisan vieressä tökkiä sinua kynällä aina kun silmät menevät kiinni (eli lakkaamatta), ajattele levottomia usw. Eivät ne tänään vain oikein jaksaneet toimia. ^^’’
 
Ja oli myös virallinen kokeidenpalautuspäivä. Meni aivan itseänikin järkyttävän hyvin, kun ottaa huomioon minun täysin stressittömän asenteeni ja hyvin vähäisen lukumäärän. Laiskottelin vain koko koeviikon koneella. =’D Mutta kiitettäviä kaikki. Tämä todistaa, että lukiossa pärjää vähemmälläkin? Toosin, kaikilla muilla kaikki numerot romahtivat ja pahasti, joten olen vain luonnostani pelottavan fi(k)su? X) Toisaalta on ihan sama vaikka minun numeroni tippuvatkin siitä kympistä ysiin, ei tunnu missään. Ainut mistä oikeasti välitän, on saksan numero, muuten kaikki matikka saisi olla ihan rauhassa vaikka seiskaa. Ussan koe tosin palautetaan vasta perjantaina open koulutuksen takia, näkee vasta sitten sen.
 
Koulun jälkeen ei huvittanut mennä kotio tunniksi, kun päästiin neljältä ja leffa alkoi jo puoli kuudelta. Joten jäätiin hetkeksi Kaisan kanssa dataamaan täysin tyhjään kouluun. =’D Ja sitten käytiin kaupassa ostamassa jotain suuhunpantavaa ja karkit leffaan. Ja tietenkin limsaa! Ostin ihan zeroa ja sitten tölkin vanilja colaa, köhköh… Kaikki on jo juotu, totta kai. ^^’’ Saan siitä raa’asta kanahampurilaisesta jonkun vatsataudin, mutta mitä sitten~
 
 
Leffa oli siis ”Vain seksiä”. Ihan tavallisen tylsä hömelö rakkauskomedia, höystettynä vain vähän useammilla lemmiskelykohtauksilla. Kyllähän sen ajankulukseen katsoi. Ja ystävien seurassa katsoo melkein mitä vaan! (Paitsi kauhulehvoja, jonka jälkeen nämä ystävät saisivat kyllä luvan tulla pitämään minua yöllä kädestä kiinni kun vapisisin kauhuissani peiton alla.)
 
Ja sain vihdoinkin ostettua Frostiin liput. Ja sunnuntaina Hesaan, tosin ei pienintäkään aavistusta millä rahalla! Pitäisi ostaa sinnekin junaliput ja minun tilini näyttää aika… ankealta. Mutta eiköhän tämä jotenkin.
 
Ich liebe mein Leben~ <3
 
It's time to try
I think I'll try
Defying gravity
And you can't pull me down!
 
Ich geh' in Flammen auf
Kann auf Wasser geh'n
Ich schrei's hinaus
Kann jetzt fliegen über's Meer hinaus