Tänään oli ihan mallikas päivä jälleen. Koulussa ekalla tunnilla ilmoitettiin että enkun opettaja oli mennyt johonkin, eli käytännössä olisi voinut ottaa tehtävät ylös ja lähteä kotio. Lukion kivoja puolia; ei opettajaa, ei tuntia, sijaisia ei harrasteta. Mutta jäin sitten koululle tekemään niitä tehtäviä ja yleisesti sekoilemaan. No bilsa oli mitä oli, mutta opin että sienirihmastoilla on sukupuolet! On siis olemassa tyttö- ja poikasieniä! =’D Ja psykan tunti katsottiin vaan jotain videota, mistä olisi pitänyt pistää ylös jotain syvällisiä psykologisia havaintoja, mutten jaksanut ajatella sellaisia.
 
Huomenna koulua. Muuttopäivä luvassa, koska meidän koulumme vanha ja samalla päärakennushan lähtee kokonaan pois käytöstä. Siellä kuulemma leijailee kaikkia syöpähuuruja ja muuta, kaikki opettajat vetävät tuplamäärää allergialääkkeitä ja osa ei voi vanhalla puolella käydä ollenkaan. Ja siellä on syöpähöyryille altistuttu koko syksy. X) Neh, pikkuruinen uusi puoli ja parakit koulun piha-alueelta jäävät paikalle, mutta muuten tullaan koko talvi juoksemaan ahkerasti ympäri kaupunkia. Jihuu. Lukion kakkosen keväällä valmis. Miksi ihmeessä valitsin tämän lukion? o__O Mutta siis kuten sanoin, tänään oli siis viimeiset tunnit tuossa rakennuksessa. Huomenna muutetaan tavaraa ulos kuten myös maanantaina, tiistaina riippuen siitä mitä on ehditty saada valmiiksi. Meidän iloisen 1D:n vastuulla on pulpettien rahtaaminen. Mutta koska olen näin ketku kuin olen, ilmoitin itseni uutisryhmään, eli aion pulpettien sijasta kantaa vain videokameraa ja ikuistaa muuttotapahtuman koulun nettilehteen. Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä. X)
 
Ja koska Heidipienipapana ei huomisaamuna saisi kyytiä kouluun, tuli hän suoraan koulusta meille yöksi. Käytiin kirjastossa koulun jälkeen ja lainasin ”Buddenbrookit”. Kirja on aivan hillittömän paksu ja painava ja aion sen Hesaan sunnuntaina raahata, voin jo kuvitella sen tuskan. Mutta onpahan junassa luettavaa. Sitten käytiin ostamassa juna-asemalta liput sunnuntaiksi Helsinkiin. Mikä oli tavallista kinkkisempi homma, koska aluksi sinne mennessämme joka ikinen rako oli ihan täynnä porukkaa, vaikka yleensä Lappeenrannan asema on aika hiljainen. Kaikki olivat menossa öö johonkin konserttiin mikä oli Hesassa nyt mikä se olikaan? Mutta puolen tunnin päästä kun juna oli mennyt, oli jo huomattavasti rauhallisempaa ja marssin sitten lipputiskille. Aluksi edessä oli joku Pietariin junalippuja ostava saksalainen joka puhui jotain sikinsokinsiansaksaa ja homma kesti hillittömän kauan. Sitten niitten järjestelmät olivat aivan jumissa mikään ei toiminut nopeasti ja loppujenlopuksi sain jopa väärän paluulipun ja jouduin marssimaan vaihtamaan sen, kiitos myyjän huonokuuloisuuden. Voi jee. Mutta sainpahan ainakin nyt ne.
 
Sitten käytiin keilailemassa Heidin ja perheeni kanssa, tosin meillä oli oma rata Heidin kanssa. Ei, en osaa vieläkään keilata millään muotoa. Heidi johti minua reippaasti yli sadalla pisteellä, mutta ei se mitään, nauroin vain. Jos ei osaa, niin ei osaa, mitä sitä turhia valittamaan. ^^
Sitten katseltiin Titanic, koska Heidi ei sitä koskaan ollut nähnyt ja mielestäni se kuuluu yleissivistykseen. Viimekerralla joskus pari vuotta sitten sitä katsoessani vielä lopussa itkin ihan täysillä, mutta nyt ei nyyhkyttänyt yhtään. =’D Mihin tosin saattoivat vaikuttaa Heidin hulvattomat välikommentitkin ja kaikki muu. Nauratti liikaa. Ja sitten vielä puoli kiloa karkkia ja kaksi litraa limsaa, jotka kumosin kurkustani alas. Joitain päätelmiä: LOVEJOY on tosi kova jätkä. Ja Kalikka-palikka tosi syötävän nami~ <3 Ja kuulemma se päänaishemmojonkanimeäenmuista kuulemma vaikutti välillä ihan Twilightin Bellalta? Hee.
 
Ja huomenna tosiaan yhdeksältä alkaa koulu. (Mistä tiedät olevasi lukiossa; ihan kummallista kun koulu alkaa tasan yhdeksältä, normisti se olisi puoli kymmeneltä koska 75 minuutin tunnit.) Ja Heidi nukkuu, on nukkunut jo yli tunnin kiltisti tuolla patjalla lattiallani ja minä koko sen ajan datannut täällä pimeässä koneella omassa sängyssä. Mhah. Join äsken litran maitoa, siinä meni koko tölkki. Uskon vakaasti sen unettavaan voimaan.