Hihii, eilen illalla oli taas bailut ja pääsin sitten taas vähän panemaan jalalla koreaksi. ; )


Lähdössä kotoa. Kun näytin vielä siistiltä ja ihan ihmiseltä. =''D Toisin kuin huoneeni, joka ei ole siistiä nähnytkään...

Kyseessähän oli siis meidän lukion järjestämät pirskeet, jotka liikkuivat nimellä ”pikkujoulut.” Minua mietitytti vielä päivällä koulussa, että minkä ihmeen takia olin maksanut viisi euroa ja päättänyt mennä sinne, koska muutamat muutkaan eivät jaksaneet tulla. Ja toisaalta, kaikesta huvittavuudestaan huolimatta, minulla on perjantai-iltaisin parempaakin tekemistä kuin nauraa puskaan oksenteleville ihmisille. Menin sitten kuitenkin, ihan vaan sillä motiivilla, että katsoo nyt millaista on ja jos ei muuta niin toivottavasti on ainakin hyvä tanssilattia.
 

Henna, Kaisuli, mie ja Janina mit ihana tonttulakki <3

Mentiin ihan liian aikaisin, koska paikalla oli tosi vähän porukkaa ja ekat pari tuntia menivät siihen, että istuttiin ja odotettiin että jotain tapahtuisi. Rampattiin väliä vessa-tanssilattia-piha, mikä ärsytti itseäni ihan suunnattomasti. Eikö olisi voinut pysyä paikallaan edes viittä minuuttia kauemmin? Ja halusin tanssimaan, mutta en kehdannut yksin kun lattialla oli tosiaan siinä vaiheessa vielä tosi vähän porukkaa, vaikka oma tanssijalka vipattikin koko ajan. : o Ja olivat tällä kertaa saaneet jopa sen diskopallon toimimaan ja värivalot mukavasti vilkkuivat.
 

Ja minullahan oli tosiaan tavan mukaan oma cokis mukana (ja tarkka aikomus olla antamatta sitä tällä kertaa enää kenellekään, olivat sitten liian kännissä tai eivät), mutta maistelin sitten illan aikana pikkuisen siinä vähän siideriäkin kavereilta. =) Ja, plyy, ei ole minun juttu, en tykkää yhtään alkoholin mausta, mikä puskee sieltä omasta mielestäni ihan liian vahvasti läpi. >.< Limsa maistuu kymmenen kertaa paremmalta ja on terveellisempää~ 

Siinä sitten pääsin vähän tanssahtelemaankin ja kohta sen jälkeen Niitti saapui Kaamoksesta (jossa oli ollut pitämässä jotain tapahtumapisteitä) paikalle ja pääsin lopultakin kunnolla aloittamaan oman kivani. On se ihme kun ihmisiä ei kiinnosta tanssia! Minä sitten bailasin siellä tanssilattialla sydämeni kyllyydestä, kun muut menivät nurkkaan angstimaan kun ”yhyy se poika ei tullut/yhyy se poika tanssii toisen kanssa/yhyy muuten vaan”. En tajua, mitä järkeä edes lähteä bileisiin, jos vaan aina päätyy nurkkamaan marisemaan ihan allapäin? =’D En halunnut pilata omaa iltaani, joten annoin kavereiden murehtia rauhassa ja tanssahtelin sitten. Niitti ja Jansku tulivat kanssa pitämään seuraa. 
 

Jossain vaiheessa Jesse sitten löytyi sieltä eteisestä sammuneena ja minullekin tuli vähän suru puseroon, kun porukka oli niin idioottia. Kuka järkevä ihminen tömähyttää sammuneen immeisen selälleen jääkylmälle nurmikolla makaamaan. Tukehtuu raukka vielä oksennukseensa sitä menoa. >.< Onneksi herra turvamies, joiden takia oli pitänyt se vitonenkin pulittaa, osasi asiansa.

Kaisuli ja Jansku lähtivät jo aiemmin, ja Henna ja Anu päättivät viettää sen jälkeen koko illan angstaten... u__u En antanut häiritä. Koulussa on yksi saksalainen vaihtari, joka on täällä pelaamassa jääkiekkoa, ja joka on ihan kamala pleijeri, nuoleskelee tyyliin jokaisen vastaantulevan tytön kanssa ja näin edelleen, ja johon ystäväni on pakkomielteisesti ihastunut. Tämä herra saksalainen yritti sitten tunkea iholle, mutta kauniisti estin. ;___; Koska a) en ole jakorasia, enkä todellakaan halua sellaista mainetta ja b) ystäväni ei olisi varmaan koskaan antanut anteeksi. Jännää oli. X)
 

Vessakuvaposet, yay~ Niitin kanssa piti päästä samaan kuvaan. : )

Joskus yöllä sitten päätettiin hälyttää isukki hakemaan, Niitti tuli meitin kyydillä. Kesti varmaan puoli tuntia, että löydettiin takit täysin sekaisin menneestä naulakosta. Itkettiin sitten Leollekin, että halutaan valot eteiseen, koska kiva etsiä pilkkopimeästä takkiaan kamalasta sekasotkusta pelkän kännykän valon voimalla. Ja saatiinhan sitten ne valot lopulta. Päähän kyllä otti siinä vaiheessa ja pahasti, kun oli pimeää eikä mitään löytynyt ja komeasti koko naulakko oli räjähtänyt. Tosin oma takkini löytyi mystisesti pöydän alta, jonne se oli ihmeellisesti itsekseen kävellyt pitkän matkan naulakosta..? o__O Tosin, en edes ole oikeasti varma, että onko se edes ylipäätään omani! Mutta plöö, oikeassa taskussa nenäliina ja jotain Pamelan karvoja, ja ainut omani näköinen jonka sieltä löysin, joten pakko olla. Muuten joku on lähtenyt kotio mit minun takki, mitä en oikein arvostaisi. Joten tyydyn kylmästi olettamaan, että se on omani!

Isi toi sitten kotio, toimitettiin matkalla Niittikin kotiin. Olin ihan rättiväsypoikki. Söin pientä yöpalaa, käväisin nopiaan koneella ja puoliunessa pesin hampaat ja naaman ennen kuin tömähdin ihan kuolleena omaan armaaseen sänkyyn. =’D 

Huolimatta siitä, että päivällä ja alkuillasta vielä epäilytti, olen tosi iloinen, että menin ja olin paikalla! Oli perusmeininki; tupakki sauhusi ja kalja virtasi ja ihmiset nuoleskelivat toisiaan. Mutta en mennyt sinne minkään pojan tai ryyppäämisen takia, kuten angstaavat ystäväni, vaan ihan vain saadakseni kunnon tanssilattian, valot, kovaa musiikkia, hyvää seuraa ja ylipäätään sen tunnelman. Sain ne kaikki ja ennnen kaikkea tanssia jalat kipeiksi, oli kivaa, olen tosi tyytyväinen edelleen. : ) Ja oli kiva, ettei ollut vaan ykkösiä niinkuin nasubileissä, vaan ihan ykkösestä kolmoseen kaikkea porukkaa.
Nyt ei vähään aikaan tarvitse taas käydä missään tanssaamassa, mutta toivottavasti tulee kohta taas uudet bileet meidän lukion upealta vapaa-ajan toimikunnalta. X)