Hyvää yötä.

Koeviikkokin sitten meni ja jotenkin mystisesti olen yhä hengissä.

Huomenna pitäisi lähteä Hesaan 11:38 junalla. Toivotaan vain ettei taas juna räjähdä ja homma on taas kaksi tuntia myöhässä… u__u Pakkaaminen on vielä kesken. Ja ihan kaikki. Ja kello tulee kohta kaksi. Nohh, normitouhua, arkipäivisinkin olen vielä tähän aikaan hereillä, joten ehkä ei pitäisi huolestua. Ja turhan blogimerkinnän kirjoittaminenhan on paljon tärkeämpää kuin joku pakkaaminen tai iltapuuhien touhuaminen? No kyllä!
 
Eli huomenna sitten Eerikan ja Emmin kanssa pyöritään Hesassa ja nähdään ainakin Miikaa ja ehkä paria muutakin poikaa. Tapaanpahan uusia ihmisiä. Ja sitten isoveljelle yöksi. Ja sunnuntaina saan taas tutustua uuteen porukkaan kun sain jotenkin mystisesti tungettua itseni Espooseen Hetalia-miittiin. Ja jopa raahattua Emmin ja Eerikan mukaan. En tiedä, tajusin tänään että hitsit, enhän minä tunne sieltä ketään! o__o Eww. No hyvä tutustua? Saas nähdä taas. No, aina on uskolliset Emmi ja Eerika jos porukka on hirveän pelottavaa. x3 Eerikan mukaan ottaminen on vähän läppä juttu, raukka kun tietää Hetaliasta yhtä paljon kuin ydinfysiikasta. Mutta, noh, halusi Helsinkiin mukaan ja siinäpähän ainakin oppii. Jeeps. Toivotaan että tulee ihan kivaa. : ) Huomisesta (tai no tätä päiväähän tämä on...)  ainakin varmasti ihan mahtava! 
Varustimme Eerikan jopa sunnuntain varalle pikaohjeilla:
1) Kaikki tykkäävät (jostain mystisestä syystä jota en voi ymmärtää koska yhtään ei minuun iske) RuotsiSuomesta, hehkuta niitä niin varmaan löytyy joku joka alkaa pitämään jutuistasi
2) Aina kun joku mainitsee sanan ”mahtava”, viitataan Preussiin tai ainakin syytä olisi
3) Yhteys löytyy myös huonon ruoan ja Englannin väliltä
Ja sitä rataa~ x3
 
Olinpa Emmillä yötä tuossa jokunen viikko sitten.
 
Tänään tuli kortti Johannalta Kanarialta! :D 
 
Ja kylmät ilmat jatkuvat täällä. Palellun.
 
Ja nyt voisin vaikka mennä jatkamaan pakkaamista tai jotain. Tarkemmin ajateltuna voisin mieluummin lakata varpaankynteni. Joo. Onhan tässä koko yö taas aikaa.
 
Näinkin voi käydä kun päästät kaverisi peruukkikaapillesi...
 
 
Aamuun uuteen liian varhain taas nousen
Mut se haittaa ei lainkaan
Ehdin syvään hengittämään
Mä luulen, tiedän tarkoituksen omaan elämään
Eikä mikään voi mua juuri nyt horjuttaa

Ennen en tiennyt, minne olin menossa
Saati et oisin tiennyt, mistä olen tulossa
Nyt kun tiedän, tästä suunnasta tahdon pitää kii
Elää paineetta, nauttia pelottomasti
Ennen en tiennyt