Hallo rakkaat taas! Lyhyt, nopea postaus vaihteeksi.

Tässä onkin sitten tullut taakaksi jo pari lisäblogia! ;D

Toinen yhdessä kavereiden kanssa: hulaba zapalolii. Epäilen ERITTÄIN vahvasti, että tulen olemaan sen ainut edes jotenkuten täysjärkinen kirjoittaja. =''D Mutta sinne jotain sitten kai välillä aina. Ystäväni ovat täysin älyvapaita ihmisiä. X)))

Ja sitten äikän kurssia (ja muitakin mahdollisesti) varten tehty opiskelublogini: Senat sakaisin - Sanat sekaisin. Sinne ei tule muuta kuin koulujuttuja, äikän kirjoituksia ja sen sellaista, mutta aina saa lukea ja kommentoida jos tuntuu siltä. Tai kyylätä muuten vaan. ^^'' Opettaja sinne ainakin kuulemma käy arvostelemassa tekstejä. =O Tosin meidän ryhmämme kaikkien muiden joukosta valittiin Ipodi-projektiin, joten ne kai pakottavat käyttämään jossain määrin enemmin tuota blogia kanssa jatkossa. Jess.

Ja uusi peruukkini tuli tänään. Odotin sitä aikaisintaan huomiseksi, luultavimmin kuitenkin vasta maanantaiksi, ja olin ihan ihmeissäni kun kännykkään tuli koulun jälkeen postista tekstari. Joten kävinpä sitten hakemassa sen saman tien hellään huomaani. Tämä ei ehkä ole yhtä hyvä kuin edelliseni, mutta ihan siedettävä kuitenkin. Sähköinen vähän, täytyy sen eteen tehdä jotakin, ja kenties otsahiuksia pitäisi ikkupikkaisen leikata lyhyemmiksi, tulevat liikaa silmille. Mutta ei lainkaan paha, jos ei nyt äärimmäisen hyvälaatuinenkaan.

Pari kuvaa tästä ihmeestä, muutuinpa kertaheitolla blondiksi:

Tykkään. <3 Ommom, täytyy vain sitten tosikäytössä tuunata kulmakarvoja vähän vaaleammiksi, nyt ei jaksanut käydä sovitusta varten säätämään.