Hihheijaa vaan.


Tuolta näyttää pihalla. :D

Hellettä on pitänyt. Torstaina täällä oli varjossa jotain 26 astetta ja nytkin varmasti lähellä kahtakymmentä. Ja aurinko senkun helottaa. :DD Ehkä se kesä tuli nyt jo, vähän etuajassa, mutta mikäs sen mukavampaa. Ja kyllä sen huomaa, kaikki on ihan vihreää ja kesäistä.

Eerika pelotteli minut ja itsensä Lavender Town -biisillä. xD

Ja viimeinen koeviikko on alkamaisillaan. Tiistaista lähtee solubiologialla ja loppuu seuraavan viikon keskiviikkona matikan kokeeseen. Kuusi koetta pitäisi vielä onnistua siis ennen kesälomaa puristamaan ulos. u__u Lukufiilikset ovat tässä vaiheessa ja varsinkin tällä ilmalla vähän nollassa… Ainakin on viimeinen äidinkielen essee proosan erittelystä tehty eilen, yay.

Keskiviikkona oli pitkästä aikaa vapaa-ajan toimikunnan järjestämät kunnon bileet. :D Oli tanssia ja paljon porukkaa ja meteliä ja juomia. Ja Eerika veti taas - kuten aina - ihan perseet ja sitä sai sitten hakata, että olisi saanut sen kotiin edes jotenkuten fiksuna. Mutta oli taas tosi kivaa. <3


Ja tältä näytti Aino keskiviikkona.

Desu lähestyy, jihii. Tosin cossaussuunnitelmat ovat nyt vähän vaiheessa ja, ehh, en oikeasti tietä minkä näköisenä siellä heilun. Vähän stressaa, mutta ei liikaa, kun ei ehdi keskittyä muuhun kuin kokeisiin juuri nyt.