Hyvää aamuyötä vaan.

Koeviikko on nyt sitten ohi. Tai siis virallisesti on, minulta ei. Ensi viikolla vielä italian koe, joka itsenäisen suorittamisen takia on minulla ulkoistettu koeviikolta. Ehehe ehkä lopulta vaikka opiskelisinkin ne asiat sieltä, on pari kappaletta, joita en ole edes viitsinyt vilkaista vielä. Itsenäinen opiskelu… Yleisesti kokeet menivät nyt niin hyvin kuin voi olettaa kun on koko jakson kaikki tunnit vain ollut padilla netissä lukemassa ficcejä. :’’D
 
Koeviikon loppumista juhlistimme Eerikan ja Emmin kanssa taas vaihteeksi eilen yhteisellä laatuajalla. Loppui koeviikko torstaina saksan kokeeseen ja jäin sen jälkeen odottelemaan Eerikaa ranskan kokeesta koululle. Ei enää koulussa mitään saksaa ennen Saksaan lähtöä, nyt olen omillani. Aijai. :/
 
 
Käytiin Eerikan kanssa kaupungilla ampumassa minulle toiseenkin korvaan toinen reikä ja tyhjentämässä ruokakaupassa. Ja sitten pyörittiin parissa kaupassa ja jutskailtiin Anun kanssa kahvilassa ja sitä rataa. Kun päästiin meille asti keiteltiin nuudeleita, ja se Emmikin vaivautui lopulta saapumaan paikalle, hällä kun ei koetta ollut torstaina ollenkaan vaan silkka vapaapäivä. Ja sitten syötiin nuudeleita ja limsaa ja karkkia ja mitä kaikkea nyt ruokakaupan tyhjennyksessä sattuikaan mukaan. x)
 
Ja sitten pidettiin hieno cossi-iltapäivä. Emmi oli rahdannut kotoa Ameriikkaperuukkinsa ja vaatteita, ja mine annoin Eerikalle kauniin vaalean peruukkini lainaan. Seurasi yleistä levottomuutta, säätöä ja isoveljen vaatekaapin tyhjennys ja tadaa, saatiin kaapista ihan varoittamatta reväissyt mafiacossit aikaisiksi. xD Hankin sitten Desuun kyllä oikeasti omat vaatetukset, mutta anyway. :’’D Ja pyörittiin sitten cossaillen ja kamera kädessä ja otettiin enemmän tai vähemmän viisaita kuvatuksia. Ja oli tosi kivaa. :)
 
 
Ja Eerika ja Emmi häipyivät sitten kotiin myöhemmin, mitä ennen oltiin keksitty että nehän tulevat meille yöksi. xDD Ja näin sitten tapahtui illalla ja yleinen sekoilu jatkui kaiken turhan ja vielä turhemman merkeissä. 
 
Heräiltiin sitten tänään puoli kahden aikoihin. Tai mine heräsin ja raahauduin alakertaan missä porukat käskivät herättämään ruoalle. Ja päätin olla luova ja herättää armaat ystäväiseni Edward Griegin klassisen Aamun soidessa taustalla. x)
 
Ja saatiin sitten hyvää ruokaa koska Emppu oli tullut harvinaiseksi lounasvieraaksi. :)
 
Ja tänään oltiin ilta Janinan ja Eerikan kanssa Hennalla kylässä. Hyvin se on toipunut leikkauksesta jee. 
 
Kello näyttääpi nyte 3:46. Halusin kirjoittaa oikeasti ficciä, mutta tunsin itseni epäluovaksi ja päädyin tähän rahvaanomaisempaan blogikirjoitteluun koska jotain piti kuitenkin saada näpyteltyä. Joo. 
 
Hyvää loppuyötä sitten. Pääsiäinen tulloo, suklaamunia jee.